Het beschermen van uw persoonlijke informatie is erg belangrijk voor ons. Het gebruik van de producten, diensten en software van de Afterglow Configuration App (gezamelijk, “Diensten”) gebracht door Performance Designed Products LLC (“PDP”) is geregeld in de Privacy Beleid. Bij het gebruiken van de Diensten , ga jij akkoord met de data praktijken zoals geschreven in dit Beleid en ook in de Eind Gebruiker Licentie Overeenkomst. Ga niet naar and of gebruik niet de Diensten of STOP het gebruiken van de Diensten als jij niet akkoord gaat met enig onderdeel van onsPrivacy Beleid of ons Eind Gebruiker Licentie Overeenkomst.

De Engelse taal Privacy Beleid is PDP’s officiële verklaring van het privacy beleid voor de Afterglow Configuration App Software. In geval van enig inconsistentie tussen de Engelse taal Privacy beleid and de vertaling in een andere taal, de Engelse-taal Privacy beleid zal voorrang hebben.

A. Het soort informatie dat wij collecteren.

PDP collecteert niet persoonlijke identificeerbare informatie van u. Maar PDP collecteert wel aggregaat klanten informatie en niet persoonlijke identificeerbare informatie van haar gebruikers zoals het identificeren en collecteren van de locatie van waar u toegang heeft of gebruik maakt van Xbox console of persoonlijke computer. PDP behoudt het recht om klanten informatie of aggregaat klanten data voor gebruikers van de Diensten ten alle tijden weg te halen.

PDP collecteert ook automatisch informatie betreffende uw Xbox en of persoonlijke computer hardware en software zoals uw IP adres, toegang datum en tijd en informatie betreffende uw Xbox controller configuratie zoals prismatisch kleur verlichting, vibratie sterkte, geluid zetting, meerdere functie wiel opdrachten en klanten gebruikers profiel. Deze informatie wordt gebruikt door PDP om Diensten te verlenen, ter behoudt van de kwaliteit van de Diensten en voor het verlenen van algemene statistieken  betreffende het gebruik van de Diensten. PDP mag ook onpersoonlijke identificeerbare informatie van klanten collecteren en gegevens betreffende preferenties van gebruikers en produkt configuratie voor het ontwikkelen van produkten in de toekomst en voor marketing, klanten bediening en gerelateerde doeleinden.

B. Ons gebruik van uw informatie.

PDP collecteert en gebruikt niet persoonlijke identificeerbare klanten gegevens en informatie en aggregaat gegevens om Diensten aan u te doen leveren.

PDP verkoopt niet, noch verhuurt de niet persoonlijke identificeerbare klanten informatie aan derden. Uw niet persoonlijke identificeerbare klanten gegevens mogen overgedragen worden aan een vertrouwbare derde partij klant van PDP met als doel het aanpassen en  verbeteren van de Diensten.

Bovendien, mag PDP deze gegevens en informatie gebruiken om te helpen bij het doen van statistisch analyse en voor het verlenen en verbeteren van de Diensten.

PDP houdt bij de menus and de bladzijden onze klanten bezoeken binnen onze App om na te gaan welke Diensten het meest populair zijn. PDP houdt ook bij hoe lang een klant toegang heeft per sessie zoals wanneer een klant toegang zoekt en wanneer een klant stopt met het gebruik van Diensten en of de gebruiker toegang heeft tot de diensten via een Xbox console of via een persoonlijke computer. Deze gegevens mogen gebruikt worden om inhoud en advertenties te leveren  binnen de App wij opereren voor gebruikers wiens gedag indiceert dat ze geïnteresseerd zijn in een bijzonder onderwerp.

PDP mag gebruik maken van het volgen van gebruikers om te adverteren of voor het creëren van nieuwe gebruikers gebaseerd op gedrag/hun bezoeken en gebruik van onze App. PDP  mag zich ook richten op die gebruikers met persoonlijke advertenties gebaseerd op geconfigureerde settings en preferenties, affiniteiten/interessen en geografische locaties. PDP deelt gegevens alleen met derde partij tracking klant zoals Google Analytics. Als en wanneer wij adverteren tot gebruikers, u kunt uitschakelen door te drukken op de Opt Out box en de App zal de advertenties niet aan u vertonen. PDP mag niet persoonlijke identificeerbare klanten gegevens en informatie gebruiken om te doelen op gebruikers met persoonlijke advertenties via derde partij advertentie platforms. PDP mag niet persoonlijke identificeerbare gegevens en informatie van klanten  delen met derde partij om names ons, diensten (adverteren) te leveren.

PDP mag niet persoonlijke identificeerbare gegevens en andere klanten informatie  die wij collecteren, openbaar maken wanneer wij verplicht zijn of wanneer wij geloven dat het correct is om volgend de wet te handelen(bijvoorbeeld een wettig subpoena, warrant of bevel van het Gerechtshof); om onze privacy beleid toe te passen of onze andere verklaringen of overeenkomsten; voor het collecteren of in rekening brengen van bedragen welke ons verschuldigd zijn; ter bescherming van onze of onze gebruikers rechten, goederen, veiligheid; om onze gebruikers te beschermen tegen fraudulent, verkeerd gebruik of onwettig gebruik van de Diensten; of als wij geloven dat er een noodgeval is betreffende gevaar van dood of serieuze lichamelijk letsel voor elk persoon vereist of justificeert het openbaar maken van gegevens en informatie van de klant.

Wij mogen overdragen niet persoonlijke identificeerbare informatie en gegevens en andere informatie over onze klanten aan derden en dergelijke informatie mag ook openbaar gemaakt worden als onderdeel van het samengaan van bedrijven, aankoop , financiering, verkoop van onderdeel van bedrijf, als ook in geval van insolventie, faillissement waarin dergelijke informatie kan worden overgedragen aan derden als een van PDP’s bedrijf’s onderdeel. In dergelijk geval, we mogen proberen om u te contacteren maar u heeft niet het recht om niet deel te nemen aan de overdracht.

C. Uw informatie veilig stellen.

U bebt verantwoordelijk voor het veilig stellen en het voorkomen van niet goedgekeurde toegang tot de gebruiker’s informatie en pas woord dat u gebruikt om toegang te hebben tot onze Diensten inclusief pas woorden voor uw persoonlijke computer en Xbox console. U zult geen pas woorden openbaar maken aan derden en u bent verantwoordelijk voor enige activiteit bij gebruik van uw rekening of gebruiker’s profiel, ongeacht of u het heeft toegestaan of niet.

Wilt u PDP onmiddellijk notificeren in geval van gebruik zonder uw autorisatie.

PDP stelt veilig de niet persoonlijke identificeerbare gegevens en informatie van uw klant, van toegang, gebruik of openbaar maken zonder autorisatie. Bovendien, PDP stelt veilig de gegevens en informatie die u geeft on computer servers in een gecontroleerd, veilige omgeving, beschermd van toegang, gebruik of openbaar maken, zonder autorisatie. Wij nemen veiligheid bijzonder serieus, en terwijl wij niet met 100% zekerheid kunnen garanderen dat uw informatie is beschermd tegen toegang zonder autorisatie, wij geloven dat onze veiligheids maatregelen voldoende zijn en wij zullen u informeren  als er een breuk in veiligheid is geweest dat leidt tot toegang zonder autorisatie van uw niet persoonlijke identificeerbare informatie.

D. Veranderingen in Privacy Beleid.

PDP behoudt het recht om de termen van dit Privacy Beleid en de Eind Gebruiker Licentie Overeenkomst te veranderen op ieder moment zonder enige notificatie vooraf en wij zullen altijd een link verschaffen to het meest recente versie van onze App. Deze veranderingen worden van kracht op de datum dat het nieuwe Privacy Beleid is bekend gemaakt en zal van toepassing zijn voor alle gebruikers van onze Diensten, vanaf de dag de veranderingen zijn bekend gemaakt. Wij moedigen u dus aan om regelmatig het Privacy Beleid te bekijken voor enige veranderingen  of aankondigingen. De effectieve datum van het herziene Privacy Beleid is 10 April, 2017.

E. PDP Contact Informatie.

PDP ziet uw opmerkingen graag tegemoet betreffende het Privacy Beleid. Contacteer PDP’s Customer Service Department op de volgende nummers afhankelijk van het land waar u woont of bezoekt.

http://support.pdp.com for klanten of personnel buiten Noord Amerika.

Voor meer informatie en om de complete termen, condities en restricties te zien betreffende de Diensten en uw gebruik van de Diensten, lees ook ons Eind Gebruiker Licentie Overeenkomst.